brasilien48

Pantanal

Med en reguljär flygbiljett med Tam till Cuiaba eller Campo Grande, så kan vi skräddarsy en fantastisk resa på egen hand.

I priset ingår flyg lågsäsong t.o.r från Stockholm/Göteborg/Köpenhamn med Tam till Brasilien, flygskatter och bränsletillägg, tre nätter på Piuval Lodge i Pantanal och fyra nätter på Hotel Astoria i Rio de Janeiro.
Helpension ingår på lodgen samt transfer till lodgen. Frukost ingår på hotellet i Rio.
Del i dubbelrum. Resan går att förlänga.
Kontakta Brasiliernedperten för prisuppgift högsäsong eller för erbjudadande om andra lodger.
Kombinera Pantanals fantastiska natur med den pulserande storstaden Rio de Janeiro.
Piuval Lodge är ursprungligen en boskapsranch, Pantanal är större än Götaland och Svealand tillsammans och har enorma våtmarker. Här är rätta stället för den som vill se vilda djur i naturlig miljö. Pantanal har få vägar och kallas ibland för ingenmansland eftersom här finns få människor och inga städer. Pantanal är ett paradis för fiskare och ornitologer. Blå papegojor, tukaner, kajmaner och jaguarer och emuer är några av de djur som lever vilt i Pantanal. Bästa tiden för besök är från april till oktober, men det är även fascinerande att besöka Pantanal under regntiden. Brasilienexperten tillhandahåller vi ett fullspäckat program med enorma naturupplevelser.

brasilien120