Företagsresor, Kick-off, Teambuilding och studiebesök i Brasilien.

Den perfekta företagsresan är kanske den resa vi just gjort i oktober 2013 för ett större norskt företag. 10 gånger bättre än förväntingarna. Helt perfekt som incentive, teambuilding och Kick Off till Amazonas och Rio. Vad sägs om 4 nätter på Amazon Lodge långt från mobiltelefoner och internet och annat som kan störa. På plats har men ett högintressant utflyktsprogram som kombineras med egna aktiviteter. En mer perfekt miljö lär inte gå att finna! Detta kan kombineras med 2-3 nätter i världsstaden Rio de Janeiro. Avresa fredag eftermiddag och hemkost söndagkväll veckan efter. Referenser finns.

Brasilienexperten AB har genom årens lopp arrangerat flertalet företagsresor med helt skilda syften. Det kan vara studiebesök hos brasilianska företag, Kick-Off eller andra typer av incentiveresor.

Under de senaste året har Brasilienexperten med framgång arrangerat:
Kick-off resa för 30 personer åt större svenskt företag till Rio de Janeiro, Kick-off resa för 30 nörska arkitekter till Manaus och Rio, 
Studiebesöksresor med egen buss 150 mil genom södra Brasiliens jordbrukslanskap, studieresa för jordbruksverket till Brasiliens växande lantbruksdistriktet, 
Diskusfiskeresor i Amazonfloden med egen flodbåt under två veckor
Examensresa till fem platser i Brasilien med 51 högskolestudenter.Examensresa till till OS byggnationerna i Rio med 44 högskolestudenter.

Det behöver inte bli så mycker dyrare än att göra resa i Europa.
Kontakta Brasilienxperten för offert. Tel 035-128875.