Fågelskådarresa till Brasilien

Resan i ett nötskal

 

Om du inte skådat  i Sydamerika innan så rekommenderar vi en skådarresa till Pantanal i Brasilien med lokala experter.

Sydamerikaexperten arrangerar skräddarsydda resor för skådare till hela Syd och Centralamerika. Av världens knappt 10 000 olika fågelarter har ungefär 3 300 setts i Sydamerika och ytterligare cirka 1 500 i Centralamerika och Mexiko. Det är också fortfarande så att det upptäcks nya arter där och med tanke på att Amazonas ännu inte är helt utforskat kommer det nog fortsätta upptäckas nya. Tack vare de många olika naturtyperna och höjdskillnaderna så är de flesta länderna i Syd- och Centralamerika attraktiva för fågelskådare. Genom åren har vi skräddarsytt skådarresor till Costa Rica, Panama, Venezuela, Colombia, Ecuador, Peru och så klart även till Chile, Brasilien och Argentina.

Det är också fortfarande så att det upptäcks nya arter där och med tanke på att Amazonas ännu inte är helt utforskat kommer det nog fortsätta upptäckas nya. Tack vare de många olika naturtyperna och höjdskillnaderna så är de flesta länderna i Syd- och Centralamerika attraktiva för fågelskådare. Genom åren har vi skräddarsytt skådarresor till Costa Rica, Panama, Venezuela, Colombia, Ecuador, Peru och så klart även till Chile, Brasilien och Argentina.

 

Pris: 49 900 kr med boende i dubbelrum

 

Priset påverkas beroende på avresedag och upplägg med transporter samt val av lokalguide. För att få bra guide rekommenderas tidig bokning. Vår höst är en bra tid att åka och oktober är en lämplig resmånad.

Halmstad

Stockholm

Kontakt

Vi firar

Brasilienexperten AB

Huvudkontor och butik

Flygaregatan 25

302 38 Halmstad

Brasilienexperten AB

Kontor och butik (tidsbokning)

Karlavägen 14 A

114 31 Stockholm

info@brasilienexperten.se

035-178875 Halmstad

08-218875 Stockholm

Följ oss