Golfresa till Brasilien

Resan i ett nötskal

 

Res till Sydamerika för att enbart spela golf eller kombinera Sydamerikaresan med att spela golf på fantastiskt fina banor.

För golfintresserade så finns många exklusiva och vackert belägna golfbanor i Sydamerika. Enbart Buenos Aires har 80 stycken golfbanor. Sydamerikaexperten kan erbjuda golfresor till i princip alla Sydamerikanska länder.

 

Kombinera tre länder och sex golfbanor

Vi inleder i Buenos Aires med spel två av de tre banorna Olivos, Golf, Buenos Aires och Pilar.

Därefter åker vi katamaran över världens bredaste flod till Colonia i Uruguay och vidare transport till Carmelo som ha en erkänt fin golfbana där vi bor på hotellet vid golfbanan.

Efter det flyger vi till Iguassufallen antingen via Buenos Aires eller via Montevideo. Där bor vi antingen på lyxiga Belmond Hotel das Cataratas vid vattenfallet eller på golfhotellet Wish Resort Golf convention.

Resan avslutas i Rio de Janeiro med golf på Gavea och Itanhanga Golf club där vi spelar på Championship banan. Vill Ni hellre spela på den olympiska banan så går det, men Itanhanga och Gavea anses klasser bättre.  I Buenos Aires och Rio finns många hotell att välja på t.ex butiquehotellet Hotel Legado Mitico och i Rio Copacabana Palace.

 

Länkar

http://www.estanciasgolf.com/

http://www.olivosgolf.com.ar/site/

http://www.bagolf.com.ar/

http://www.carmelogolf.com.uy/

https://www.iguassufallsgolfclub.com.br/

http://itanhanga.com.br

http://www.gaveagolfclub.com.br/portal/

 

För ytterligare information kontakta Björn Sydamerikaexperten på telefon 035-178875 eller maila till bjorn@sydamerikaexperten.com

Halmstad

Stockholm

Kontakt

Vi firar

Brasilienexperten AB

Huvudkontor och butik

Flygaregatan 25

302 38 Halmstad

Brasilienexperten AB

Kontor och butik (tidsbokning)

Karlavägen 14 A

114 31 Stockholm

info@brasilienexperten.se

035-178875 Halmstad

08-218875 Stockholm

Följ oss